Silent Readers

Monday, 22 May 2017

Susunan Kehendak Zue.

 [Selasa | 23/05/2017 | 12:51pm | kolej]

Wiwit,

Assalamualaikum.. ehhe melebih pulak sampai post 2 entri. Alang-alang da masuk blog..hhehe.. Semalam da pun settle poster presentation Wokplace Communication. Group aku untuk subjek ni ade 6 orang. Aku, Zue, Atika, Fazreen, Hafiz dan Radhi.


**While waiting for other's group**


Yang aku nak cerita dekat sini, lepas habis kelas tu, kitorang bergambar. Setiap kali tengok gambar-gambar tu mesti tergelak sorang-sorang sebab takde yang perfect. Hampir semua gambar Zue tengah bagi arahan kedudukan nak bergambar. hahahaa


Zue tengah silang tangan and maybe dia tengah fikir susunan..hahaha


Dah start bagi arahan suruh Atika berpindah..


Tengah tanya aku betul tak susunan tu..hahahaa


Berterabur balik.. hahahahaha


pening da kitorang bila Zue bagi arahan. Tak tahu susunan macam mana yang dia nak..hahahahaha.. Atika berlari untuk ambil tempat.


Sampai ade part gelak..ahahaha..

Aku rasa semua gambar dekat atas tu, si Radhi je posing tak habis2 dengan rambut rebonding nya tu.. Hahaa yang lain pening dengan Zue. 

dan dekat bawah ini la kedudukan yang Zue nak sebenarnyaa.. Finally ada satu yang jadi..hahahahaaha..


No comments:

Post a Comment